Erasmus+ Yükseköğretim Personel Bilgilendirme Toplantısı

19 Ocak 2023 Perşembe

Değerli Tarsus Üniversitesi Personeli,

25 Ocak Çarşamba günü üniversitemiz personeli için Erasmus+ Yükseköğretim Personel Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından yapılacak olan toplantımız 2 seanstan oluşur:

09:45'te yeni dönem Erasmus+ Personel Hareketliliği için başvuru süreci ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Tüm ilgili Akademik/İdari personelimizin katılımını bekliyoruz.

10:30'da başlayacak olan 2. seansta ise bölüm ve birimlerde görevli, Erasmus sürecini takip eden Akademik/İdari personele ve Erasmus Bölüm Koordinatörlerine yönelik; Erasmus işlemleri, öğrenci ve personel hareketliliklerinin işleyiş süreci, ikili anlaşmalar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Tüm bölümlerden en az 1 personelin bu seansta bulunması Erasmus programının Üniversitemizde sağlıklı bir şekilde yürütülmesi açısından oldukça önemlidir.

Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz