Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Asil-Yedek Listesi KA131/2022

19 Nisan 2023 Çarşamba

Sevgili Öğrenciler,

Öğrencim Hareketliliği sonuçlarına erasmusbasvuru@ua.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Hak kazanan öğrencilerin Asil-Yedek durumalarına aşağıdaki listeden kontrol edebilirsiniz.

2022 KA131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Asil ve Yedek Listesi

Önemli notlar:
  • Listedeki tüm öğrenciler Erasmus Hareketliliğinden Hibesiz olarak faydalanabilecektir.
  • Asil adaylar, kısıtlı olan hibeli kontenjanımıza göre fakülte/bölüm düzeyinde en yüksek puanlı adaylardan seçilmiştir.
  • Daha önce Erasmus Hareketliliğinde yer almamış bölümler kontenjan almıştır.
  • Yeterli yüksek puanlı öğrencilerin bulunmadığı bölümler ve daha önce Erasmus hareketliliğinden faydalanmış bölümler yedek olarak seçilip hibe artması durumunda hibeli faydalandırılacaktır.
  • Her bölümün kendi içerisinde Asil ve Yedekleri bulunur ve Asil'in vazgeçmesi durumunda bölüm içerisindeki yedekler faydalandırılır.
  • Tüm öğrenciler puan detaylarını e-devlet sisteminde inceleyebilirler.
  •
Puanında hata olduğunu düşünen, feragat etmek isteyen veya itiraz etmek isteyen adaylar, 26 Nisan 2023 Tarihine kadar uio@tarsus.edu.tr adresimize itiraz dilekçelerini gönderebilirler.

Hak kazanan asil öğrenciler, üniversitemiz ikili anlaşmalarını ve programlarını inceleyebilirler. İtiraz süreci haftasından sonra kesinleşen listemizdeki Asil ve yedek adaylar ile belirlenen bir tarihte oryantasyon toplantısı ve tercih belirleme yapılacaktır. https://erasmus.tarsus.edu.tr/tr/page/ikili-anlasmalarimiz/2538

Toplantı tarihi ve saati sizlere mail ve websayfamızdan duyurulacaktır.
Toplantılara katılım göstermeyen ve tercih yapmayan asil öğrenciler, haklarını devretmiş sayılacaktır.

Hakkından feragat etmek isteyen ve programdan faydalanmak istemeyen öğrencilerin 26 Nisan'a kadar dilekçeyle bildirmesi durumunda bir sonraki başvurularında -10 puan uygulanmayacaktır.

Herkese iyi bayramlar dileriz!

Erasmus Ofisi