Erasmus Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği Sonuçları

26 Mart 2024 Salı

Değerli Öğrencimiz,

Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği sonucunuzu başvuru sistemi üzerinden kontrol edebilirsiniz.

Başvuru Sonucu;

Kabul Hibeli olan adaylar hibeli olarak hareketliliğe katılmaya hak kazanmıştır.

Kabul olanlar; Yedek olarak ek hibe çıkması durumunda hibeli hareketliliğe katılabileceklerdir. Bu adaylar hibesiz olarak hareketliliğe katılabilir.

Ret olanlar; açıklamada bulunan sebep nedeniyle hareketliliğe katılamazlar. Tekrar başvurabilirler.

Öğrencilerimizin durumlarına itiraz süreci 29 Mart tarihinde sona erecektir. Email adresimiz erasmus@tarsus.edu.tr adresimizden sorularınızı iletiniz.

Kabul ve Kabul Hibeli adaylarla bir sonraki süreç hakkında bilgilendirme yapacağımız toplantımız ileriki günlerde planlanacaktır, sorularınızı not edip toplantıda sorabilirsiniz.

İyi günler dileriz.